Standing desk nodig?

Op zoek naar een standing desk? Heeft u dagelijks last van een zere nek? Merkt u dat u na een lange werkdag last heeft van uw schouders? Wij hebben voor u dé oplossing! You-Stand biedt u de standing desk aan tegen een scherpe prijs! Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand zult u merken dat u aan het einde van de dag minder last heeft van uw rug, nek en schouders. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na een lange werkdag achter uw computer weinig energie over heeft en dat u last kunt krijgen van diverse chronische klachten. Dit wilt u uiteraard voorkomen. De standing desk van You-Stand is zo ontwikkeld dat u kunnen zitten en staan tijdens uw werkzaamheden achter uw laptop. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen en inspireren door onze fraai uitziende verstelbare laptopstandaarden.

Standing desk online kopen

Bent u op zoek naar een standing desk? Heeft u vaak last van zere schouders of rug na een werkdag achter uw bureau? Heeft u dagelijks last van een zere nek? Bij You-Stand bieden wij u dé oplossing aan! Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand kunt u in een handomdraai op een ergonomische manier werken en heeft u aan het einde van de dag minder last van uw nek, schouders en rug. De standing desk van You-Stand biedt u de mogelijkheid aan om zelf te bepalen hoe u achter uw laptop of computer werkt. Heeft u afwisseling nodig tussen zitten en staand werken of vindt u het prettig om alleen staand te werken? Met de standing desk van You-Stand kunt u zelf bepalen wat voor uw lichaam het prettigst werkt. Bent u benieuwd of een standing desk van You-Stand iets voor u is? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze webwinkel. Laat u verrassen en inspireren door onze fraai uitziende verstelbare laptopstandaarden die zorgen voor een goede werkhouding.

Standing desk leuk en beter voor uw gezondheid

De standing desk van You-Stand is zodanig ontwikkeld dat u op een eenvoudige manier uw werkplek kunt veranderen. Met een paar handelingen kunt u uw laptop of computer op de juiste hoogte zetten en zal uw lichaam een prettigere houding aannemen. Door regelmatig uw werkhouding af te wisselen voorkomt u (chronische) rug- schouder- en nekklachten en zal uw lichaam een betere doorbloeding hebben. Daarnaast heeft u aan het einde van de dag meer energie over en verbrandt u meer calorieën dan dat u had gedacht. Dit is jaarlijks 3 kilo aan vetverbranding! Door gebruik te maken van een standing desk van You-Stand zult u ook verminderde kans op hart- en vaatziekten en verminderide kans op overgewicht en diabetes hebben. Omdat u uw houding afwisselt behoudt u uw concentratie en zult u creatiever denken. Ook zal er minder ziekteverzuim zijn onder uw werknemers omdat de wisseling in de werkhouding iedereen fitter en alerter houdt.

Online standing desk bestellen bij You-Stand

Wilt u meer weten over onze standing desk of bent u net als wij enthousiast en wilt u direct aan de slag met uw werkhouding? U kunt online gemakkelijk en snel uw gewenste standing desk bestellen. U heeft een ruime keuze uit verschillende kleuren. De standing desk van You-Stand is volledig in hoogte verstelbaar en eenvoudig in gebruik.