Staand werken met onze YOU-STAND?

Klinkt staand werken u als muziek in de oren? Bent u op zoek naar een manier voor staand werken bij u op kantoor? U bent van harte welkom bij You-Stand. You-Stand is het bedrijf dat met u meedenkt. Wij bieden u een prachtig product aan waarmee u ergonomisch staand kunt werken zolang als u dat wilt. De You-Stand is een ideaal middel om van ieder bureau een prachtige zit sta werkplek te maken. Bent u benieuwd naar de voordelen van staand werken of wilt u meer weten over ons unieke product? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele voordelen die staand werken u te bieden heeft. Het is voorbij met de chronische klachten door een verstelbare laptopstandaard aan te schaffen voor een zeer scherpe prijs. Wij verzenden onze ergonomische werkplek gratis in Nederland en België.

Staand werken met You-Stand!

Wilt u staand werken achter uw bureau? Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u na een lange werkdag last kunt krijgen van uw lichaam. Als u 8 uur per dag achter uw laptop zit dan kan het zijn dat u chronische klachten ontwikkelt in uw nek, schouders en rug. Dit wilt u uiteraard voorkomen. Door een You-Stand aan te schaffen zult u minder last ervaren van uw nek, schouders en rug en heeft u na een lange werkdag nog energie over. De verstelbare laptopstandaard van You-Stand is eenvoudig in gebruik en volledig in hoogte verstelbaar. Door zijn fraaie design past een verstelbare laptopstandaard perfect in iedere ruimte. U zult altijd werken in de perfecte werkhouding en u kunt in een handomdraai ergonomisch werken. De verstelbare laptopstandaard van You-Stand is de meest betrouwbare én stabiele standaard voor staand werken. Staand werken is leuk en beter voor uw gezondheid!

Voordelen van staand werken

• vermindering (chronische) rug- schouder- en nekklachten
• betere doorbloeding
• verbranding calorieën (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!)
• meer energie
• vermindering kans op hart- en vaatziekten
• vermindering kans op overgewicht en diabetes
• betere concentratie
• meer creativiteit!
• En last but not least: minder ziekteverzuim!

Bent u benieuwd of staand werken iets voor u is? Bent u benieuwd of een verstelbare laptopstandaard iets voor u is? Laat u verrassen door de vele voordelen die een verstelbare laptopstandaard te bieden heeft en probeer het uit! Wij bieden onze verstelbare laptopstandaard aan tegen zeer scherpe prijzen waardoor ons product goed betaalbaar blijft. Blijf fit met af en toe een uurtje staan tijdens uw werk.